Deittisivustot

Tällä sivulla on esitelty muutama suosittu suomenkielinen deittisivusto. Deittisivustot on jaettu listaan sen mukaan, haetaanko sivustolla seuraa pääasiassa tositarkoituksella vai seikkailumielellä. Oikeanpuoleisesta sivupalkista löydät lisää luotettavia suomalaisia deittisivustoja (mobiililaitteilla lista löytyy sivun alaosasta).

Eliittikumppani

eliittikumppaniEliittikumppani on suunnattu suomalaisille miehille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneet korkeatasoisesta seuranhausta. Eliittikumppanin erikoisuutena on toimiva tieteellisesti tutkittu matchmaking-algoritmi. Käyttäjät saavat Eliittikumppani deittisivustolla juuri itselle sopivia kumppaniehdotuksia. Seuraa ei toki tarvitse valita vain näiden ehdotusten joukosta, vaan käyttäjät voivat vapaasti kommunikoida tuhansien muiden suomalaisten sinkkujen kanssa.

Eliittikumppani on suunnattu seuranhakuun tositarkoituksella. Deittisivusto vetää erityisesti puoleensa menestyviä ja hyvin koulutettuja sinkkuja. Tästä syystä Eliittikumppanissa onkin rento ja asiallinen ilmapiiri. Eliittikumppaniin liittyminen on ilmaista.

Tutustu Eliittikumppani sivustoon


Be2

be2Be2 on erittäin suuren suosion saavuttanut kansainvälinen deittisivusto. Palvelu on vuosien varrella kertyneen kokemuksen ja suuren käyttäjämäärän myötä muodostunut erittäin toimivaksi, ja se mahdollistaa helpon seuranhaun. Palvelussa on myös hyvin paljon käyttäjiä Suomesta. Kansainvälisyydestä huolimatta sivusto on täysin suomenkielinen ja asiakaspalvelu palvelee suomeksi.

Be2 on luotettava deittisivusto ja sen käyttäjäkunta on asiallista. Be2 periaatteena on panostaa ennemmin laatuun kuin määrään. Tämän vuoksi sivustolla on pääasiassa käyttäjiä, jotka suhtautuvat seuranhakuun tosissaan. Häiriköitä ei löydy sivustolta käytännössä ollenkaan. Palvelun pohjana on tieteellisesti kehitetty persoonallisuustesti, jonka myötä on mahdollista löytää helposti ja nopeasti juuri itselle sopivia kumppaniehdokkaita.

Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.

Tutustu Be2 sivustoon


50plusmatch

50plusmatch50plusmatch on ehdottomasti paras deittisivusto yli viisikymppisille nettideittailijoille. 50plusmatch on suunnannut palvelunsa erityisesti varttuneempaan aikuiseen makuun sopivaksi. Palvelusta on helppo löytää samanhenkistä seuraa eri puolilta Suomea. Englanninkielisestä nimestään huolimatta deittisivusto on täysin suomenkielinen ja asiakaspalvelu palvelee suomeksi.

50plusmatchin käyttäjät etsivät seuraa pääasiassa tositarkoituksella. Käyttäjäkunta on pääsääntöisesti fiksua ja asiallista. Kaikki ilmoitukset tarkistetaan yksityiskohtaisesti epäasiallisuuksien karsimiseksi. Toisin kuin monilla muilla deittisivustoilla, ilmoituksia voivat selata ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät. Tämä takaa hyvän yksityisyydensuojan. Monet deittisivustot myös käyttävät seuranhakijoiden kuvia markkinointiin. Tästä ei ole huolta 50plusmatch sivustolla, sillä ilmoituksiin lisättyjä kuvia ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Liittyminen sivustolle on ilmaista. Ilmaiseen jäsenyyteen kuuluu laaja valikoima toimintoja. Ilmaisjäsenet voivat esimerkiksi luoda oman ilmoituksen, lisätä palveluun kuvia sekä vastata muiden käyttäjien viesteihin. Jos haluat deittisivuston kaikki toiminnot käyttöösi, onnistuu se maksamalla täysjäsenyys. Täysjäsenyys on markkinoiden edullisimpia.

Tutustu 50plusmatch sivustoon


Sexpartner

sexpartnerSexpartner tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden etsiä uusia tuttavuuksia ja eroottisia seikkailuja luotettavassa ja toimivassa palvelussa. Sexpartner ei ole lähtökohtaisesti tarkoitettu elämänkumppanin etsintään, vaan sivustolla voi vapaasti etsiä samanhenkistä seuraa kaikenlaiseen hauskanpitoon ja vapaaseen tapailuun. Deittisivusto on suunniteltu niin, että se vetoaa sekä naisiin että miehiin. Sivusto onkin hyvin suosittu juuri sen vuoksi, että sieltä löytyy helposti seuraa niin miehille kuin naisillekin.

Sexpartneriin liittyminen on ilmaista ja pääset käyttämään palvelua ilmaiseksi. Premium jäsenyydellä saat deittisivuston kaikki toiminnot käyttöösi.

Sexpartner on erittäin toimiva palvelu seksi- ja seikkailuseuran etsimiseen. Piristä deittielämääsi Sexpartnerin avulla.

Tutustu Sexpartner sivustoon


Seuraa tositarkoituksella

Seuraa seikkailumielellä

Seuraa varatuille