Info

Deittipalvelut.net sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa nettideittailusta ja esitellä tarjolla olevia deittisivustoja ja -sovelluksia.

Kaupallinen yhteistyö

Deittipalvelut.net sivusto sisältää kaupallista yhteistyötä. Kaupallisesta yhteistyöstä on maininta sivuston jokaisella sivulla.

Linkit

Osa Deittipalvelut.net sivuston linkeistä on niin sanottuja affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että klikkaamalla kolmannen osapuolen sivustolle johtavaa linkkiä, liittymällä tällaisen linkin kautta tiettyyn deittipalveluun ja/tai ostamalla liittymisen jälkeen maksullisia lisäpalveluita, käyttäjä tuottaa Deittipalvelut.net sivuston ylläpidolle komission. Tämä komissio ei vaikutua millään tavalla käyttäjälle tarjolla oleviin palveluihin tai niiden hintaan. Komissio määräytyy Deittipalvelut.net sivuston ja kolmannen osapuolen ennalta laadittuun sopimuksen mukaan.

Vastuuvapauslauseke

Deittipalvelut.net sivuston ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivuston ylläpito ei myöskään vastaa virheellisen tiedon aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista. Sivuston käyttäjän tulee tarkistaa aina kolmannen osapuolen sivustojen käyttöehdot erikseen kyseiseltä sivustolta. Deittipalvelut.net sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan viihdekäyttöön.

Huomautus hinnoista

Deittipalvelut.net käyttää alalla vallitsevaa yleistä käytäntöä ilmoittaa palvelujen hintatiedot. ”Liittyminen on ilmaista”, ”Kokeile ilmaiseksi” ja vastaavat ilmaisut viittaavat siihen, että kyseiseen palveluun voi luoda käyttäjätunnuksen luovuttamatta luottokortti tai muita maksutietojaan. Nämä ilmaisut eivät tarkoita, että kyseistä palvelua olisi mahdollista tehokkaasti käyttää ilmaiseksi. Useimmat palvelut vaativat maksullisen täysjäsenyyden toisille käyttäjille viestittelyyn.

Evästeet

Deittipalvelut.net sivuston tietosuojakäytäntö löytyy täältä.